Od teraz filmy również z dwóch kółek ;) - Wersja do druku +- AutoWrzuta.pl (http://www.autowrzuta.pl) +-- Dział: Hyde park (http://www.autowrzuta.pl/forumdisplay.php?fid=78) +--- Dział: Hyde park (http://www.autowrzuta.pl/forumdisplay.php?fid=254) +---- Dział: Nasze samochody (http://www.autowrzuta.pl/forumdisplay.php?fid=211) +---- Wątek: Od teraz filmy również z dwóch kółek ;) (/showthread.php?tid=12735) Strony:
1
2
|
Od teraz filmy również z dwóch kółek ;) - niemiec - 31-03-2014 Zgodnie ze starym amerykańskim przysłowiem: "What's better then a lot of cubic inches?...more cubic inches" nabyłem drogą kupna motocykl Yamaha FJR1300 D (poprzednio przed rokiem przerwy Suzuki Bandit 1200S i Yamaha XJ600N) Dlaczego FJR? bo jest wygodny duży i szybki. Kilka faktów o FJR: poj. 1300 moc 143 KM i 134 Nm 0-100 3s :wink: Po ponad roku jazdy w aucie z kamerą nie wyobrażam sobie jazdy bez nagrywania, dlatego na czas jazdy motorkiem, mój DOD będzie przyczepiony właśnie tak: [attachment=o501] Przyklejony uchwytem na taśmę. Testowane na dziurach wybojach itp. nie do zerwania A cały wygląda tak: [attachment=o500] Lewa w górę i do zobaczenia na drogach Od teraz filmy również z dwóch kółek ;) - niemiec - 31-03-2014 Zgodnie ze starym amerykańskim przysłowiem: "What's better then a lot of cubic inches?...more cubic inches" nabyłem drogą kupna motocykl Yamaha FJR1300 D (poprzednio przed rokiem przerwy Suzuki Bandit 1200S i Yamaha XJ600N) Dlaczego FJR? bo jest wygodny duży i szybki. Kilka faktów o FJR: poj. 1300 moc 143 KM i 134 Nm 0-100 3s :wink: Po ponad roku jazdy w aucie z kamerą nie wyobrażam sobie jazdy bez nagrywania, dlatego na czas jazdy motorkiem, mój DOD będzie przyczepiony właśnie tak: [attachment=o501] Przyklejony uchwytem na taśmę. Testowane na dziurach wybojach itp. nie do zerwania A cały wygląda tak: [attachment=o500] Lewa w górę i do zobaczenia na drogach Od teraz filmy również z dwóch kółek ;) - niemiec - 31-03-2014 Zgodnie ze starym amerykańskim przysłowiem: "What's better then a lot of cubic inches?...more cubic inches" nabyłem drogą kupna motocykl Yamaha FJR1300 D (poprzednio przed rokiem przerwy Suzuki Bandit 1200S i Yamaha XJ600N) Dlaczego FJR? bo jest wygodny duży i szybki. Kilka faktów o FJR: poj. 1300 moc 143 KM i 134 Nm 0-100 3s :wink: Po ponad roku jazdy w aucie z kamerą nie wyobrażam sobie jazdy bez nagrywania, dlatego na czas jazdy motorkiem, mój DOD będzie przyczepiony właśnie tak: [attachment=o501] Przyklejony uchwytem na taśmę. Testowane na dziurach wybojach itp. nie do zerwania A cały wygląda tak: [attachment=o500] Lewa w górę i do zobaczenia na drogach Re: Od teraz filmy również z dwóch kółek ;) - brombrała - 31-03-2014 Oooo gratulacje Ładny nabytek :okman: Zmieni Ci się teraz punkt widzenia :hehe: Re: Od teraz filmy również z dwóch kółek ;) - brombrała - 31-03-2014 Oooo gratulacje Ładny nabytek :okman: Zmieni Ci się teraz punkt widzenia :hehe: Re: Od teraz filmy również z dwóch kółek ;) - brombrała - 31-03-2014 Oooo gratulacje Ładny nabytek :okman: Zmieni Ci się teraz punkt widzenia :hehe: Re: Od teraz filmy również z dwóch kółek ;) - adamusek - 01-04-2014 fajnie chociaz mnie sie najbardziej podoba filmik nagrywany z kasku Re: Od teraz filmy również z dwóch kółek ;) - adamusek - 01-04-2014 fajnie chociaz mnie sie najbardziej podoba filmik nagrywany z kasku Re: Od teraz filmy również z dwóch kółek ;) - adamusek - 01-04-2014 fajnie chociaz mnie sie najbardziej podoba filmik nagrywany z kasku Re: Odp: Od teraz filmy również z dwóch kółek ;) - niemiec - 01-04-2014 adamusek napisał(a):fajnie chociaz mnie sie najbardziej podoba filmik nagrywany z kasku Mi też ale moja kamera na kask się nie nadaje a ta ma gps i bardzo przydatna funkcje pokazywania prędkości na wyświetlaczu co jest dużo wygodniejsze niż zegary. Pisane na telefonie przez Tapatalk Re: Odp: Od teraz filmy również z dwóch kółek ;) - niemiec - 01-04-2014 adamusek napisał(a):fajnie chociaz mnie sie najbardziej podoba filmik nagrywany z kasku Mi też ale moja kamera na kask się nie nadaje a ta ma gps i bardzo przydatna funkcje pokazywania prędkości na wyświetlaczu co jest dużo wygodniejsze niż zegary. Pisane na telefonie przez Tapatalk |