25-04-2014, 14:03:58
MrRogalik napisał(a):Tutaj mistrz, grubość kartki papieruStyl francuski - przepychamy się na parkingach zderzakami, a jak nie da rady to i błotnikami.
Ocena wątku:
Mistrzowie parkowania
|
MrRogalik napisał(a):Tutaj mistrz, grubość kartki papieruStyl francuski - przepychamy się na parkingach zderzakami, a jak nie da rady to i błotnikami.
ciuchcia napisał(a):O czyms takim sam nie wiem co myslec
NCMSN napisał(a):może postawili znak w zimie, gdy krawężnik do połowy był zasypany
ja tu widzę niekompetencję zarządcy drogi, znak postawił z automatu - nie sprawdzając faktycznych warunków - w tym przypadku wysokości krawężnika
we wrocławiu też gdzieś podobny absurd widziałem
znak taki sam jak powyżej, na chodnik pod kątem można wjechać
niestety auta postawić się wg znaku nie sposób - na chodniku wszelakie utrudnienia - lampy, śmietniki, drzewa, słupy ogłoszeniowe - a wszystko prawie przy samej krawędzi i średnio nie dalej niż 3m
Szofer napisał(a):Kolejny mistrz parkowania: kierowca Vectry zostawił przed sobą 1,5 m i skutecznie utrudnił drożność na drodze pomiędzy miejscami parkingowymi.mistrzem jest też ten ze Scenica co "pod prąd zaparkował.... by być 3m bliżej do wejścia
ciuchcia napisał(a):Krawężnik jest dość wysoki, ale bez przesady. Ta ulica została niedawno przebudowana. Zobacz, że parking jest też wydzielony inną kostką na chodniku. (...) Jakby prawidłowo zaparkować samochód to ludzie całkowicie nie mieli by jak przejśćno ja na tym krawężniku mógłbym się już o miskę obawiać