(22-04-2018, 19:30:51)Rosomak napisał(a): @evad nie masz jeszcze innych surowych plików do wrzucenia?
Surówek to mam nawet całkiem sporo, ale miejsce na dysku serwera ograniczone, więc muszę dozować to ostrożnie.
Chciałem w weekend zmontować pierwszy road test na YT, ale niespodziewanie na przeszkodzie stanął Vegas Movie Studio 15, który strzela foch (czyt. wywala się) na materiały H.265, mimo iż teoretycznie powinien je obsługiwać natywnie. :/ Ale nie poddajemy się i walczymy, w tym tygodniu będzie road test, może dodatkowe surówki oraz planuję też porównanie 1:1 - na pewno z DR750S, a z innymi kamerami jeśli czasu starczy (w niedzielę wyjeżdżam na majówkowy tydzień).
Póki co jest jeden babol zauważony w DR900S -
telefon nie widzi sygnału WiFi z kamery, mimo iż jest WiFi aktywne w kamerze. Na razie sprawdzałem tylko z OnePlus 5 na Androidzie, potem sprawdzę z iPhone. Mam podejrzenie, że kamera korzysta z pasma 5.8 GHz, które nie jest obsługiwane poprawnie przez wszystkie telefony (podobny temat miałem kiedyś z inną kamerą sportową).