17-09-2012, 09:47:54
Ładne chmurki na niebie po prawej.......
Ocena wątku:
Wyprzedzanie TIRa przez TIRa
|
Boollo napisał(a):i mało co nie potrącił ludzi będących na takim pasie.
okoniowaty napisał(a):a jeśli komuś się spieszy niech... sobie kupi helikopter...
mcmac napisał(a):bombka,napisałem że nic nie usprawiedliwia tego manewru ...nie namawiam też do korzystania z pobocza..chodziło mi tylko o trochę zrozumienia dla pracujących zawodowo i o to co sam podkreśliłeś :powinniśmy sobie życie ułatwiać na drodze,i jest to stwierdzenie ogólne,nieodnoszące się do tego konkretnego nagrania
cddc35 napisał(a):Idiotów na drogach nigdzie nie brakuje, dodatkowo jakie warunki, po prostu nie mogę sobie tego wyobrazić hock2:
KierowcaZawodowyx napisał(a):Pamietam jak ktos ze znajomych mi opowiadał ze wyprzedzali sie 5 minut i sie zdenerwował to wyprzedzil ich z prawej i tego na lewym pasie wyhamował do 50 i pojechał
okoniowaty napisał(a):KierowcaZawodowyx napisał(a):Pamietam jak ktos ze znajomych mi opowiadał ze wyprzedzali sie 5 minut i sie zdenerwował to wyprzedzil ich z prawej i tego na lewym pasie wyhamował do 50 i pojechał
Ja osobiście takie "nauczanie" uważam za prostackie, a co najważniejsze niebezpieczne, ciekawe jak by ten tirek mu wjechał w kuferek bez hamowania.
KierowcaZawodowyx napisał(a):Puscił noge z gazu tego nie napisałem wczesniej do tego jechał firmowym to mu tam wisiałoAle i tak zalatuje burakiem
KierowcaZawodowyx napisał(a):do tego jechał firmowym to mu tam wisiało