Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak przedstawiać nasze samochody?
Każdy użytkownik może w tym dziale posiadać tylko jeden własny temat, wszystkie samochody, które ewentualnie posiada opisuje w tym właśnie swoim temacie! Tematy nazywamy swoim nickiem, jak ktoś posiada tylko jeden samochód to dodatkowo może w tytule tematu może napisać markę i model.
Przykład tematu:

<opis>
<dane techniczne(opcjonalnie)>
<zdjęcia>
<krótka historia tego samochodu(opcjonalnie)>
<plusy/minusy(opcjonalnie)>

To jest oczywiście tylko przykład, dajemy wolną rękę w prezentacji samochodu, ale trzymajmy się tego, by było wszystko przejrzyście, a nie wszystko na kupie i w końcu nie będzie wiadomo co do czego jest! Jest to Forum publiczne więc pamiętajmy o kulturze i poprawnej Polszczyźnie. Wiadomo, że literówki zdarzają się każdemu, błędy ortograficzne też...ale wszystko w granicach rozsądku.

Pamiętajmy również o opcjonalnym zasłanianiu tablic, kto nie chce zasłaniać tablic niech tego nie robi, a jeżeli na Forum znajdują się osoby, które chcą zasłonić swoje numery, lecz nie wiedzą jak to zrobić niech prześlą do mnie zdjęcia mailem, można go znaleźć w profilu pod avatarem(dział KONTAKT JANU), lub w tym temacie po lewej pod rangą(ikonka koperty), dodam, że temat maila należy nazwać "zasłonięcie tablic", zdjęcia powinny być nazwane nazwą użytkownika. Po wysłaniu zdjęć do zasłonięcia tablic proszę o napisanie do mnie Prywatnej wiadomości, w której należy napisać, że takowy mail został do mnie wysłany!
[Obrazek: sygnpgp.jpg]

Stan punktów na dzień 01.01.2017: 0
Suma pieniędzy wydanych na mandaty w karierze: 250 zł.

Skocz do:

Browsing: 1 gości