Liczba postów: 1,189
Liczba wątków: 26
Reputacja:
3
Wrocław, ul. Szewska. Strażniczka miejska zatrzymuje kierowcę twierdząc, że nie miał zapiętych pasów bezpieczeństwa. Zmieniła zdanie, gdy zorientowała się, że w aucie znajduje się wideorejestrator...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bvH1O7kT71M[/youtube]
;Nie wzyscy muzułmanie to terrorysci
ale wszyscy terrorysci są muzułmanami;
Prof. Bogusław Wolniewicz
Liczba postów: 4,757
Liczba wątków: 59
Reputacja:
20
Trudno powiedzieć, czy faktycznie miał zapięte pasy, czy też nie... wiem - brzęczek, ale i on mógł być zepsuty. Jeśli jednak jest tak jak twierdzi autor filmu, to strażniczka zachowała się bardzo głupio.
Kiedyś komuś przyłoży pałą, a po chwili przyjedzie refleksja: przecież to nie ten
D
Punkty ? Jak pozyskam, to się pochwalę.
Moja kamera: mini 0806
w weekend fotoradar mi zrobił zdjęcie, na pewno nie z powodu prędkości, ale mojej dziewczynie było zimno i nakryła się kurtką i chyba wyglądało, że nie ma pasów, ale chyba nie dostanę mandatu, będzie widać na zdjęciu, ze jest zapieta?
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 5
Reputacja:
5
To fotoradary rozpoznają brak zapiętych pasów, że robią zdjęcia bez przekroczenia prędkości ?? Pierwsze słyszę.
A129 Plus-G i G1WH
Liczba postów: 4,757
Liczba wątków: 59
Reputacja:
20
ernestowski napisał(a):ale czy radiowóz może się tak zatrzymać?
Może, milicjanci lubią ryzyko :-) Napisz coś więcej na temat tego, ekstremalnie niebezpiecznego miejsca. Tam, gdzieś w okolicy zapewne jest szkoła, przedszkole, kościół, ośrodek zdrowia i wiele innych instytucji generujących ogromne potoki pieszych ...
Milicjant dba o ich bezpieczeństwo, a Ty ich wszystkich chciałeś unicestwić !!!
Dobrze, że nie skopiowałeś nagłego odbicia w prawo warszawskiej milicjantki... a mogłeś...
Punkty ? Jak pozyskam, to się pochwalę.
Moja kamera: mini 0806