Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polskie drogi

co tu duzo mowic...
najbardziej dziurawe drogi oczywiscie sa tylko we Wroclawiu... 

ladnie nagranie wyszlo z niepozornego YI, https://www.youtube.com/watch?v=DjJqV3Czt20
pozostaje zyczyc "dobrego dnia" autorowi Wink
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
[Obrazek: untitlvdv.png]

Odpowiedz
(23-03-2017, 16:01:04)pizdys napisał(a): co tu duzo mowic...
najbardziej dziurawe drogi oczywiscie sa tylko we Wroclawiu...

myślę, że nie masz racji  Big Grin  zapraszam do Łodzi - zmienisz zdanie, gwarantuje Cool niektóre dziury są tak głębokie, że wjeżdżając w nie, nie tylko uszkodzisz zawieszenie, ale możesz zostawić też w nich koło Big Grin

edit: a tak poza tym, to widzę, że spora część kierowców nadal jeździ po chamsku.. sporym wyzwaniem jest zrobienie miejsca dla kierowcy chcącego zjechać z kończącego się pasa.. na szczęście trwają już prace nad wprowadzeniem zmian Smile jazda na suwak w proporcji 1:1 za jakiś czas może stać się rzeczywistością Big Grin w jedź bezpiecznie kiedyś o tym mówili Smile
"listen lady, what does it take to get you HOT and CRAZY?
pass you a loaded .38 and bust on fools who play me!"

Odpowiedz
Tez to widze, sporo sytuacji dalo by sie uniknac gdyby nagrywajacy tylko chcial...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
[Obrazek: untitlvdv.png]

Odpowiedz
Kiedyś zabijali nas Niemcy lub Rosjanie, teraz sami dążymy do samozagłady ...

Punkty ? Jak pozyskam, to się pochwalę.
Moja kamera: mini 0806

Odpowiedz
i jedziemy dalej z tematem Smile
2 siudemeczki

0,33  początek filmu  uderzył we mnie facet?  Big Grin
;Nie wzyscy muzułmanie to terrorysci
ale wszyscy terrorysci są muzułmanami;
Prof. Bogusław Wolniewicz

Odpowiedz
Ustrzelił radiowóz ...

Odpowiedz
(04-04-2017, 00:00:23)Szofer napisał(a): Ustrzelił radiowóz ...

no właśnie tak jest jak jedzie stadko baranów  za niebieskimi , żaden nie wyprzedzi,  trzęsiawka,  trzymajmy fason / pacjent z filmu to po prostu  pechowiec był w nie własciwym momencie  i czasie
;Nie wzyscy muzułmanie to terrorysci
ale wszyscy terrorysci są muzułmanami;
Prof. Bogusław Wolniewicz

Odpowiedz
Hm ... piszesz tak, jakby to kierowca auta z kamerą był winny. Wg mnie, winnym kolizji jest kierowca radiowozu.

Odpowiedz
(04-04-2017, 20:55:22)Szofer napisał(a): Hm ... piszesz tak, jakby to kierowca auta z kamerą był winny. Wg mnie, winnym kolizji jest kierowca radiowozu.

tutaj jest to sensownie opisane:

http://wypadkidrogowe.info/odpowiedzialn...zedzajacy/

Odpowiedz
@geos, dzięki za interesujący materiał. Wychodzi zatem na to, że obaj uczestnicy kolizji są winni. Trudno uznać, że kierowca radiowozu nie mógł dostrzec w lusterku auta na lewym pasie ... po prostu kompletnie idiotycznie wykonał manewr skrętu w lewo.
Dlaczego idiotycznie ? Bo w skrajnym wypadku, sam wydałby na siebie wyrok śmierci.

Odpowiedz
zwróćcie uwagę, że była to normalna droga bez żadnego skrzyżowania, więc wyprzedzający nie mógł spodziewać się takiego manewru......wg mnie 100% winy skręcającego
0 pkt Big Grin

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości