13-07-2018, 11:50:18
Witam, mam prośbę do użytkowników z Warszawy o pomoc w naprawie kamerki Xblitz Platinum.
Prawdopodobnie wysiadł kondensator (kamerka nie ma baterii).
Objawy - nagrywa dobrze tylko pełne sekwencje np. 3 minuty. Jeśli nagranie jest krótsze niż pełna
sekwencja - również nagrywa, ale nie można odtworzyć - błąd.
Po wyłączeniu zasilania kamerka włącza się kilka lub nawet kilkanaście razy na 2-3 sekundy i wyłącza.
Nie mogę sam tego naprawić, gdyż - mam już ponad 70 lat i nie sprawne już palce.
Nie chciałbym zmieniać kamerki, ponieważ jestem zadowolony z nagrań a i aspekt finansowy też odgrywa
swoją rolę.
Prośbę kieruję do osliób z Warszawy, gdyż tam najlepiej jest mi dowieźć kamerkę. Oczywiście jeśli będzie
taka potrzeba, mogę ją wysłać pocztą.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Prawdopodobnie wysiadł kondensator (kamerka nie ma baterii).
Objawy - nagrywa dobrze tylko pełne sekwencje np. 3 minuty. Jeśli nagranie jest krótsze niż pełna
sekwencja - również nagrywa, ale nie można odtworzyć - błąd.
Po wyłączeniu zasilania kamerka włącza się kilka lub nawet kilkanaście razy na 2-3 sekundy i wyłącza.
Nie mogę sam tego naprawić, gdyż - mam już ponad 70 lat i nie sprawne już palce.
Nie chciałbym zmieniać kamerki, ponieważ jestem zadowolony z nagrań a i aspekt finansowy też odgrywa
swoją rolę.
Prośbę kieruję do osliób z Warszawy, gdyż tam najlepiej jest mi dowieźć kamerkę. Oczywiście jeśli będzie
taka potrzeba, mogę ją wysłać pocztą.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Stan punktów: 0