Kupiłem z miesiąc temu kartę Samsung Evo+ 256 GB do przedniej kamery Viofo A119-G V3, która miała docelowo do niej trafić, ale w międzyczasie na myśl mi przyszło, żeby ją potestować w zamontowanej na tyle CVR-A7810-G PRO.
Byłem bardzo mile zaskoczony, że kamera bardzo dobrze pracuje z tą kartą, prawidłowo przechodzi w tryb parkingowy LB jak i odwrotnie, nic się nie wiesza.
Miałem duże wątpliwości, czy ta kamerka będzie z nią prawidłowo pracować, ale na szczęście potwierdziło to co dawno w tym wątku pisał @
pizdys, że powinna ta kamerka taką kartę obsługiwać, chociaż w specyfikacji kamerki było max 64 GB, a od 3 lat w tej kamerce była już karta Samsung Evo 128 GB, z którą do tej pory nie ma żadnych problemów.
Chyba zdecyduję się kupić jeszcze jedną taką kartę, aby mieć je w 2 kamerkach, a obydwie 128 GB będę miał na podmiankę wtedy.
Jako, że kamerkę eksploatuję bezproblemowo już ponad 5 lat, to niedługo będę musiał przymierzyć się do ponownej wymiany baterii, bo obecna już powoli dogorywa, ale taki jest już urok kamerek z bateriami, więc nie ma co marudzić.