Liczba postów: 43
Liczba wątków: 0
0
Cześć, mam pytanie czy kartę można wyjąć z kamery bez problemu bo ja niestety nie mogę jej wyjąć siedzi dość głęboko i naciśnięcie nie daje rezultatu mam wrażenie że ją dociskam.
Liczba postów: 57
2
Być może włożyłeś odwrotnie?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mazda 6 GG 1.8 2007 + Ambarella A7LA70 G-PRO CPL,
Mazda 6 GJ 2.0 2016 Sport Nav + VIOFO A129 Duo GPS
Liczba postów: 564
Liczba wątków: 2
62
Czym naciskasz? Musi kliknąć, żeby wyszła.
Poszło mobilnie.
0
włożyłem chyba prawidłowo bo daje się sformatować i nagrywa materiał ale ale kliknięcia nie było a siedzi dość głęboko.
Boje sie naciskać mocniej żeby czegoś nie uszkodzić, macie jakiś pomysł?
62
Jeśli palcem próbujesz, to za mało. Musisz czymś cienkim ją popchnąć, aż do kliknięcia i wtedy wyjdzie kawałek.
0
No niestety coś poszło nie tak, siedzi jak diabli włożyłem prawidłowo co potwierdza to że nagrywa ale kliknięcia nie był naciskam już z taka siłą że zaraz coś mogę uszkodzić, co radzicie?
Liczba postów: 57
2
Próbować igłą. Tak udało mi się wyjąć bez uszkodzeń kartę nieprawidłowo włożoną do starej kamery.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mazda 6 GG 1.8 2007 + Ambarella A7LA70 G-PRO CPL,
Mazda 6 GJ 2.0 2016 Sport Nav + VIOFO A129 Duo GPS
0
uf wyjąłem troszkę "wypukałem o rękę i jak dało się złapać pęsetą to wyszła. teraz mam obawy co robić ryzyko jeszcze raz ? Mam takie wrażenie, że zatrzask "ten klik" nie zadziałał
ostatnie pytanie czy na pewno w kamerce jest ten zatrzask, teraz kartę wsunąłem tak bm mógł ją wyjąć kamera nagrywa karta siedzi stabilnie, Dziękuje Wam za pomoc, pozdrawiam.
62
Czyli kamera pokazuje informację, że jest w "trybie odczytu karty" tylko jak masz podłączone pod TV? Jak odłączysz, to też? Z tego co mi się przypomina, kiedyś wyczytałem, że kamera działa jedynie w takim trybie podpięta do komputera. Mogę się mylić. Z TV pewnie jest ta sama sytuacja. Co chciałeś uzyskać podpinając kamerę do TV? Z tego co mi się wydaje, to nie błąd, tylko taka funkcja. Wcześniej też podpinałeś kamerę do TV, czy to jest pierwszy raz? Jeżeli też, to jakie było zachowanie kamery?
0
Cześć, na początku chce potwierdzić profesjonalne podejście oraz dobrą wolę WR24 mój problem z niesprawnym gniazdem na kartę SD odchodzi w zapomnienie (wymiana kamerki).
Mam pytanie odnośnie podłączenia przewodów do kamery, rozumiem, że przewód od tylnej kamerki podłączyć pod gniazdo REAR a przewód Viofo Hardwire Kit ACC pod USB. Nie podłączać go do podstawy GPS czy GPS będzie działał?
0
Czy można do zasilania z gniazda zapalniczki użyć innej ładowarki o DC 5V /1A oryginał posiada DC 5V/3,1A?
62
Nie ma przeciwwskazań, o ile będzie dobrze działać. Zawsze jak coś nie tak jest z zasilaniem, to zaleca się oryginalny, ale powinien działać, bo 1A wystarczy.
Tylko odradzam jakieś tanie podróbki.