Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Viofo A119 artefakty
Witam .
Posiadam kamerkę viofo A119 i wczoraj na ekranie pojawiły się artefakty , znalazłem prawdopodobne rozwiązanie tego problemu , a mianowicie trzeba zaktualizować oprogramowanie , ale jest problem żeby to zrobić , gdyż trzeba sformatować kartę pamięci , a po podłączeniu kamerki do komputera nie da się połączyć jej jako pamięć masowa tylko włącza się kamerka i pokazują się artefakty , tak jakby w ogóle nie sparowałą się z komputerem , tylko pobierała od niego prąd , mało tego do tego modelu  kamerki dołączony jest pendrive do karty sd który również nie działa , w ogóle nie pokazuje odczytu z karty sd ( od razu uprzedzę ,że karta sd jest sprawna , sprawdzona w innej kamerce) . Ale zrobiłem taki myczek ,że włożyłem kartę sd do drugiej kamerki i sformatowałem kartę na komputerze i pobrałem nowe oprogramowanie do tej zepsutej kamerki i z powrotem włożyłem kartę sd do kamerki z artefaktami i tu pojawia mi się komunikat błąd karty sd sformatuj ją  i tu już rozkładam ręce nie mam pomysłów , może ktoś coś miał taki problem , byłbym wdzięczny za pomoc .

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości