29-12-2018,
Cześć, koledzy czy możecie podać źródło (link) zaufanego sprzedawcy CELINKA NEO9 do PL w dobrej cenie?
Cellink B [Power Bank zaprojektowany dla kamer CAR DVR]
|
(29-12-2018, )technix5 napisał(a): Cześć, koledzy czy możecie podać źródło (link) zaufanego sprzedawcy CELINKA NEO9 do PL w dobrej cenie?
(29-12-2018, )technix5 napisał(a): Dziękuje za trud jaki sobie zadałeś, pozdrawiam.
(29-12-2018, )luk4as napisał(a): Naszemu koledze z forum mikolaj przyniosl cellinka ? Bo nie widzialem zeby sie chwalil ...
(29-12-2018, )marekelb napisał(a):(29-12-2018, )luk4as napisał(a): Naszemu koledze z forum mikolaj przyniosl cellinka ? Bo nie widzialem zeby sie chwalil ...
Zajęty Cellinkiem, to i o forum zapomniał
(14-02-2019, )luk4as napisał(a): Po co podpinac ready do viofo hardwire skoro sygnal acc z cellink output daje sygnal na hardwire. Kupilem sobie wtyczki do cellinka zalozylem na kabel hardwire i mam fabryczny kabel hardwire wpinany w cellinka
(14-02-2019, )luk4as napisał(a): A dlaczego mieliby zdezaktywowac ? Skoro u mnie dziala ?Ale Ty masz Cellinka. Black Vue B-124 z tego co tutaj napisano to niemal to samo co Cellink Neo6. Nie zmienia to faktu, że drobne różnice mogą być. Instrukcja Black Vue w ogóle nie wspomina o "dodatkowych" żyłach na wyjściu, stąd zastanawiam się, czy są w ogóle aktywne.
(14-02-2019, )luk4as napisał(a): I dlaczego nastawiles sie na BV ? Nie lepiej kupuc cellinka skoro to cellink produkuje sprzet dla BV ? Kupujac cellinka masz pelne wsparcie producenta rowniez w apce a nie jakies posrednikitypu BV czy Lukas czy jakos tak bo Cellink dla nich tez robi baterie
(15-02-2019, )luk4as napisał(a): Ja mam cellinka i bv. No w sumie BV okroilo troszke neo6 ale o akcesoria a nie o funkcjonalnosc