Swoj dalem tutaj (mam z extended):
chcialem dac pod siedzenia jak tutaj:
ale niestety pod fotele sie nie zmiescil w moim samochodze (BMW E60), prawdopodobnie dlatego ze mam siedzienia bardzo nietypowe: elektryczne + podgrzewane + wentylowane + aktywne boki (lapia na zakretach) + czujniki nacisku, pod tymi siedzeniami jest napakowane tyle mechanizmow ze nie bylo juz miejsca na Cellink B,
ale jestem niemal pewny, ze pod normalne elektryczne fotele w kazdym innym aucie powinien wejsc - sprawdz i daj znac!
Daj tez znac tej jak Ci sie sprawdza ten Cellink B...Ja osobiscie jestem pod ogromnym wrazeniem wydajnosci tej baterii, a juz mialem sporo roznych power bankow wczesniej, dlatego jestem bardzo ciekaw Twojego zdania.
Swoj uzywam od maja 2016 i ladowany niemal codziennie (latem teraz zima) nie stracil w ogole swojej pojemnosci i twierdze, ze zbudowali go kosmici

!!!
sam fakt, ze ladowany przez 20min starcza aby kamera nagrywala ponad 10-12Godzin, a po 1 godzinie ladowania kamera nagrywa 45 godzin-to robi wrazenie, ale jestem ciekaw Twoich doswiadczen.
Ta technologia (LiFePO4) w testach jest w stanie przejsc 3000x cykli ladowania (Cycle life) i stracic zaledwie 20% swojej pojemnosci (to ladne kilka lat ostrej pracy),
nie wiem po ilu latach nabije 3000+ (16lat? bo przeciez w pelni naladowany starcza na 2dni LOL)?
Ohhhh gyby moj aku w samochodzie byl tak wydajny....(niestety "lead-Acid" akumulator kwasowo olowiowy ma 600x i kazdy wie co ile lat trzeba go wymieniac)
dla porownania zwykly USB power bank Li-Ion ma 500-1000x (strata pojemnosci 100%).